Invisalign Stockholm – lösningen för en osynlig tandreglering

12 mars 2024 Lotta Alberius

editorial

Att ha raka tänder och en vacker leende är något som många drömmer om. Men det finns de som av olika anledningar inte är nöjda med utseendet på sina tänder, och kanske inte vill ha traditionella fasta tandställningar. Här kommer Invisalign till undsättning! På vår klinik i Stockholm kan du få hjälp med en osynlig tandreglering som ger dig det leende du alltid velat ha.

Vad är invisalign?

Invisalign är en transparent skena som används för att rätta till tändernas position. Den tillverkas efter dina tänders exakta mått och är utformad för att vara osynlig när den används. Skenan ska bäras dygnet runt, förutom vid måltider och när du borstar tänderna. Genom att byta skena varannan vecka justeras tänderna successivt tills önskad position uppnås.

För att få en Invisalign-behandling behöver du boka en konsultation hos oss på vår klinik i Stockholm. Vid konsultationen kommer en specialist att undersöka dina tänder och ta fram en behandlingsplan som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

Fördelar med invisalign

Det finns flera fördelar med att välja Invisalign för att rätta till tändernas position. En av de största fördelarna är givetvis att skenan är osynlig när den bärs, vilket gör att ingen behöver veta att du har en tandreglering. Detta är särskilt fördelaktigt för vuxna som kanske inte vill ha en synlig tandställning.

En annan fördel är att skenan är avtagbar. Det innebär att du kan ta ut den när du äter eller när du gör din tandhygien, vilket gör att du inte behöver göra några förändringar i din kost eller i ditt tandborstningsrutin. Detta är ett stort plus i jämförelse med traditionella tandställningar där mat och plack kan fastna lätt.

En tredje fördel är att Invisalign är skonsammare mot tänderna än traditionella metoder. Det betyder att du inte behöver uppleva samma obehag eller smärta som kan uppstå med fasta tandställningar. Många patienter upplever också att skenan är bekvämare att ha på sig än traditionella tandställningar.

invisalign stockholm

Invisalign klinik i Stockholm

Vår klinik har lång erfarenhet av tandreglering och invisalign i Stockholm. Vi har ett team av specialister som är experter på att hjälpa patienter att få det leende de alltid velat ha. Oavsett om du har mindre justeringar eller mer omfattande problem, kan vi erbjuda en individanpassad lösning för dig.

Vi förstår att ditt leende är en viktig del av din självkänsla och självförtroende. Därför arbetar vi alltid för att ge dig den bästa möjliga behandlingen och resultatet. Hos oss kan du känna dig trygg i att du får högkvalitativ vård och att du får den bästa lösningen för dina tänder.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och kom ett steg närmare det leende du alltid drömt om. Vi ser fram emot att hjälpa dig!